Aanbod

Leefstijlcoaching

In een aantal coachgesprekken gaan we onderzoeken waar kansen en bedreigingen liggen als het gaat om jouw leefstijl. We nemen jouw leefstijl onder de loep en hierbij kijken we onder andere naar voeding, beweging, rust en ontspanning. We formuleren samen haalbare doelen. 
De intake bevat een lichaamsanalyse. Een lichaamsanalyse bestaat uit het meten van gewicht, BMI, buikomvang, vetpercentage, spiermassa.

BenFit Programma

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Samen gaan we aan de slag om een gezonde lifestyle te realiseren. Ik help je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Het BenFit-programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf. Je maakt tijdens dit traject van de BenFit app en je hebt wekelijks of één keer in de twee weken een coachgesprek.

Het BenFit-programma wordt ook aangeboden in samenwerking met Bodytec Sneek (www.bodytecsneek.nl) en House of Soulz (www.houseofsoulz.nl). Vraag naar de mogelijkheden.

 

Lichaamsanalyse

Een lichaamsanalyse bestaat uit het meten van het gewicht, BMI, buikomvang, vetpercentage, spiermassa. Er wordt uitleg gegeven en er wordt besproken waar kansen liggen als het gaat om deze waardes.

Coaching op maat

Mocht je een hele andere vraag hebben met betrekking tot leefstijl of coaching, laat het mij weten. Samen kunnen we bespreken wat er mogelijk is. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een voorlichting/programma voor een groep. Of misschien heb je een andere hulpvraag en heb je behoefte aan een coach die je bij dit proces begeleid.

Leafstyle goes outside

Je doet verschillende oefeningen die geschikt zijn voor meerdere niveaus. Dus ben je een beginner of gevorderde sporter? Ik probeer op jouw wensen aan te sluiten. Wil je graag bewegen op je eigen niveau in de buitenlucht? Dan is dit iets voor jou. In de agenda vind je meer informatie over de dagen, plaatsen en tijdstippen. De trainingen duren zo’n 45 tot 60 minuten. De kosten kun je vinden onder tarieven.

Benieuwd hoe anderen de coaching ervaren?

Adres

Oudega (Súdwest Fryslân)

Contact